Başkan Atılgan’dan bayram tebriği

Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, yayınladığı mesajda vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Ramazan Bayramı vesilesiyle mesaj yayınladı. Bayramların birleştirici gücü olduğunu vurgulayan Başkan Atılgan, “Bayramlar, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı coşku dolu günlerdir. Bayramları güzel hale getiren, insanların birbirine gösterdiği hoşgörü ve dostluktur. Bir seçim sürecinden geçtik ve Bayramiç halkı olarak demokrasi adına çok güzel bir örnek gösterdik. Saygı ve sevgi çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz bu seçim, ilçemizde huzurlu ve ferah ortamın devamını sağladı. Bu havanın tüm ülke geneline yayılmasını temenni ederim. Bütün vatandaşlarımızın toplumda barış, huzur ve paylaşma ortamının yaygınlaşmasına vesile olan Ramazan Bayramı'nı kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmesini dilerim” dedi.