Bayramiç’te ‘Askıda Fatura’ uygulaması başladı

Bayramiç Belediyesi, Covid-19 salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren halkın birbiriyle dayanışma sağlayabilmesi için ‘Askıda Fatura’ uygulaması başlattı. Destek vermek isteyen vatandaşlar, askidafatura.bayramic.bel.tr adresi üzerinden, sadece fatura miktarının görüldüğü listeden istediklerini seçerek kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme yapabiliyor. Belediye yaptığı uygulama ile halkın takdirini topluyor. Konuyla ilgili bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun “Başlatmış olduğumuz ‘Askıda Fatura’ uygulaması sayesinde, faturalarını ödeyemeyen vatandaşlarımıza birlikte el uzatıyoruz. Hayat paylaştıkça güzelleşeceğine ve bu sıkıntılı günleri birlikte aşacağımıza inanıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızı, alan elin veren eli görmediği bu dayanışmaya katılmaya davet ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.