Bayramiç Belediyesi’nden yeni yıla özel çalışma

Bayramiç Belediyesi, yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Yıldırım Akbulut Meydanı’nda bir fotoğraf çekilme bölümü oluşturdu. Yılbaşı ağaçları, kar makinesi ve ışıklarla süslenen meydan, halk tarafından büyük ilgi gördü. Konuyla ilgili açıklama yapan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “2020 tüm dünya için zor bir yıl oldu. Aramıza mesafeler koyduk, uzak durduk. Ortak anılarımız, birlikte geçirdiğimiz zamanlar hep buruk geçti. Bu yıl evlerimize kapandık ve bu zamanı birbirimizden ayrı geçirdik.  2020’ye veda ederken buluşma noktamız aynı olsun istedik. Bu yıla güzel bir anı bırakmak ve 2021'yi güzel karşılamak amacıyla Yıldırım Akbulut Meydanı'nda fotoğraf çekilme platformu oluşturduk. Tüm halkımızı bu ortak mekanda, anılarımızı bir kılmaya davet ediyoruz İnanıyoruz ki bu karanlık günler geçecek. Birlikte nice coşkulu yıllar geçireceğiz” diye konuştu.