Bayramiç Belediyesi’nden aşure ikramı

Bayramiç Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Çarşı Camii, Şehitler Camii, Fatih Camii, Ezine yolu Sanayi Camii, Menderes Mahallesi Köprübaşı kahveler önü, Aydın Sokak, Tepecik Mahallesi Hacı Bektaşi Veli Parkı ve Çamlık Panayır alanında olmak üzere toplam 8 noktada aşure ikramında bulundu. Belediye aşevi ekibi tarafından hazırlanan aşurenin dağıtımında Bayramiç Belediye Başkan Vekili Ali Kula ve Başkan Yardımcısı Hasan Ferdi Yılmaz da hazır bulundu. Aşure Günü’nün paylaşmanın, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Vekili Ali Kula, "Muharrem ayı vesilesiyle vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz.  İçinde bulunduğumuz Muharrem ayı ve Aşure Günümüzün tüm hemşerilerime huzur ve bereket getirmesini dilerim" şeklinde konuştu.