Bayramiç’te yaz spor okulu törenle sona erdi

Bayramiç Belediyesi, Bayramiç Belediyespor ve Yeşil Bayramiçspor işbirliğinde temmuz ayında başlatılan yaz spor okulları, törenle sona erdi. Futbol ve voleybol branşlarında 230 öğrencinin katıldığı yaz spor okullarında antrenörler, kendi branşlarındaki temel bilgileri öğrencilere aktardı. Bayramiç Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen törenin açılış konuşmasını yapan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Coşku içerisinde başlayan yaz spor okullarımız, yine aynı heyecanla sona eriyor. Çocuklarımız, pandemi döneminde çok sıkıldı. Okula gidemediler, parklarda eğlenemediler, spor yapamadılar. Bu sıkıntıyı bir nebze olsun kırmak, çocuklarımızın güzel vakit geçirmelerini sağlamak adına bu yola çıktık. Bayramiçli çocuklarımız yaz okullarında hem spor yaptılar hem de güzel vakit geçirdiler. Spor yapan çocuklar kötü alışkanlıklardan uzak durur. Yaz spor okullarımızda eğitim alıp, ilerleyen yıllarda spor devam eden öğrencilerimiz sağlıklı ve ahlaklı bireyler olarak yetişeceklerdir. Çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak bizim için başta geliyor. Çocuklarımıza emek veren antrenörlerimize ve duyarlı velilerimize teşekkür ederim” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Uygun, öğrencilere sertifikalarını takdim etti. Törenin sonunda hem öğrencilere hem de velilere ikramda bulunuldu.