Futsal turnuvasının kazananı belli oldu

Bayramiç Belediyesi'nin 2020 yılının şubat ayında düzenlediği ve pandemi nedeniyle ertelenen futsal turnuvasının final ve 3.'lük maçları, önceki akşam Ezine yolundaki halı sahada oynandı. Final gecesinde Muradiye Spor'u yenen Çetinkaya Petrol turnuvada 3.'lüğü elde etti. Final maçında Tuna Tarım'ı yenen Nimet Tarım ise turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın gol kralı olan Burak Özdemir'e plaketini İl Genel Meclis Üyesi Zeki Sezer takdim etti. Şampiyon takım Nimet Tarım'a kupasını Bayramiç Belediye Başkan Vekili Nizamettin Çakırtaş, 2. olan Tuna Tarım'a kupasını Belediye Meclis Üyesi Ali Kula ve 3. olan Çetinkaya Petrol'e kupasını Belediye Meclis Üyesi Yıldırım Başaran verdi. Puan usulüyle yapılan ve 19 takımın yer aldığı turnuva, büyük bir heyecan ile son buldu.