Emre Kuruoğlu'nun adı Çırpılar'da yaşayacak

Çırpılar’da, 11 yıl önce hayatını kaybeden Emre Kuruoğlu adına Çanakkale Rotamız Çırpılar Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün organizasyonunda Bayramiç Belediyesi’nin desteğiyle anma programı yapıldı.
Çanakkale Rotamız Çırpılar Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün (ROÇDAK) organizasyonunda, Bayramiç Belediyesi’nin desteğiyle yapılan 4. Emre Kuruoğlu Anma ve Sazak Kule Zirve Yürüyüşü Faaliyet Programı, hafta sonu gerçekleştirildi. İki gün süren program kapsamında, ilk gün 2011 yılında Gürcistan’da Kazbek Dağı'na tırmanırken, buzda kayarak düşüp hayatını kaybeden Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dağcılık Kulübü üyesi Bayramiçli Emre Kuruoğlu'nun adının verildiği kamp alanının açılışı yapıldı. Kamp alanının açılış kurdelesini, annesi Nagihan Kuruoğlu kesti. Katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mert Uygun'a plaketini ROÇDAK Başkanı Mustafa Göçmen, Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz'e plaketini ROÇDAK Yönetim Kurulu Üyesi Prof Dr Ahmet Uludağ takdim etti. Ardından katılımcılara hayır yemeği ikram edildi.  Etkinliğin ikinci gününde ise 90 sporcu eşliğinde Kazdağları Sazak Kule Zirve Yürüyüşü gerçekleştirildi. 1288 metre yükseklikteki Sazak Kule Zirvesinde dağcı Emre Kuruoğlu anıldı.