Şiir yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Bayramiç Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında  ’23 Nisan’ temalı şiir yarışması düzenledi. Yaraşmanın kazananlarına ödüllerini Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun takdim etti.

Bayramiç Belediyesinin düzenlediği 23 Nisan temalı şiir yarışmasına ilgi büyük oldu. Birbirinden güzel şiirlerin yarıştığı yarışmada Göktuğ Ege Kanuş “Atatürk Sevgisi” adlı şiiriyle birinci, Yahya Pehlivanoğlu “Egemenlik Bayramı” adlı şiiriyle ikinci, Şevval Şahnur Yavaş ile İsmail Hekimoğlu “23 Nisan” adlı şiirleriyle üçüncü oldu. Dereceye girenlere hediyelerini takdim eden Başkan Uygun, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak, çocuklara bayram heyecanını yaşatmak, sanatsal derinlik kazandırmak amacıyla düzenlediğimiz şiir yarışması büyük ilgi gördü. Bu ilgi bizi çok mutlu etti. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.