Bayramiç’te Pubg heyecanı yaşandı

Bayramiç Belediyesi, gençlerin severek oynadığı Pubg Mobile Turnuvası düzenledi. Turnuvaya Bayramiçli oyunseverler büyük ilgi gösterdi. Turnuvayı kazanan takımlar, hediye çekiyle ödüllendirildi.

Bayramiç Belediyesi, okulların ara tatilinde Pubg Mobile Turnuvası düzenledi. Belediye düğün salonunda yapılan turnuvaya 17 takım ve yaklaşık 70 kişi katıldı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Pubg Mobil Espor Turnuvası'nda 79 puanla The Marvels birinci, 64 puanla Tehlike ikinci, 54 puanla The Albatros Team ise üçüncü oldu. Kazananlara, ödüllerini Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Belediye Meclis Üyeleri Cem Atılgan ile Yıldırım Başaran ve Bayramiç Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Akıncı takdim etti. Konuyla ilgili düşüncelerinin aktaran Başkan Uygun, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Gençlerin ilgi duyduğu alanları değerlendirmeye çalışıyoruz. Onların fikirleri, istekleri bizim için çok önemli. Bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Turnuvaya katılan ve mücadele eden tüm oyunseverleri tebrik ediyorum” dedi.