Bayramiç’e yürüyen merdiven

Bayramiç Belediyesi, Debboy mevkiine ulaşımında kolaylık sağlamak amacıyla yürüyen merdiven yapıyor. Belediye Başkanı Mert Uygun’un seçim vaadi olan projenin üç ay içesinde tamamlanması planlanıyor.
Seçim öncesinde nüfusun giderek arttığı Camicedit Mahallesi Debboy mevkiinde yürüyen merdiven yapacağını vaat eden Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, sözünü yerine getiriyor. Açı Dershanesi yanında, 12 metre yüksekliğinde yapılması planlanan yürüyen merdiven için hafriyat çalışmalarına başlandı. Konu hakkında bilgi veren Başkan Uygun, yürüyen merdivenin tamamlandığında halka büyük kolaylık sağlayacağını belirterek, “Bu konuda yoğun bir talep vardı, halkımızın isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projeyi gerçekleştirmek bize nasip oldu. Pandeminin araya girmesi nedeniyle birçok çalışmamız sekteye uğradı. Ancak bundan sonra çalışmalarımıza hız vereceğiz. Halkımızın mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.