Bayramiç’te konukevi hizmete açıldı

Nezahat-Bahtır Yazıcıoğlu’nun Bayramiç Belediyesi’ne bağışladığı bina, konukevi olarak törenle hizmete açıldı. Protokolün ilgi gösterdiği açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.
Bayramiç Belediyesi, Nezahat-Bahtır Yazıcıoğlu Konukevi’nin açılış törenini gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve ilçe protokolü yerini aldı. Törende duygusal anlar yaşayan Nezahat-Bahtır Yazıcıoğlu çifti, konukevinin ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu. İş insanı Kemal Sözen ise Yazıcıoğlu ailesinin ilçeye güzel bir katkı sağladığını belirterek “Bu değerli aile, konukevinde kalan vatandaşlarımızın hayır duasını alacaklardır” dedi. Törende son konuşmayı yapan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun “Belediyemiz, paylaşımcı yardımsever vatandaşlarımızın destekleriyle çok daha etkili hale geliyor ve daha çok insanın ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Birçok projemiz ve çalışmamız çok daha etkin oluyor. Bunu, Gıda Bankası’nı, Askıda Faturayı ve tablet kampanyasını hayata geçirirken gördük. Etkinliklerimizde, festivallerimizde hayırsever vatandaşlarımızın desteğini hep hissettik. Bugün, yine bu desteğin başka bir örneğini yaşıyoruz. Çok değerli büyüklerimiz Nezahat-Bahtır Yazıcıoğlu sayesinde bugün konukevimizi açıyoruz. Gerektiğinde ihtiyaç sahiplerine ve dışardan gelen konuklarımıza sunacağımız bu konukevinde, kaliteli hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacağız. Bağışta bulunan Sayın Nezahat Yazıcıoğlu ve Sayın Bahtır Yazıcıoğlu’na Bayramiç halkı adına çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Hayat Bayramiç’te paylaştıkça çok güzel!” ifadesini kullandı. Nezahat- Bahtır Yazıcıoğlu çiftine teşekkür plaketlerini Kaymakam Taş ile Başkan Uygun birlikte takdim etti. Daha sonra protokol, konukevinin açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından konuklara pilav ikram edildi.