Özgürlük Parkı’nda herkese eğlence var

Özgürlük Parkı Yaz Etkinlikleri kapsamında her hafta bir aktivite düzenleyen Bayramiç Belediyesi, tüm yaş gruplarına hitap etmeyi başardı. Etkinliklerde hem çocuklar hem de yetişkinler, tüm yaz boyunca  oldukça keyifli vakit geçirdi.

Haziran ayında ‘Özgürlük Parkı Yaz Etkinlikleri'ni düzenlemeye başlayan Bayramiç Belediyesi, çalışmalarını başarıyla tamamladı. Her hafta bir etkinlik gerçekleştiren belediye, konserden tiyatroya, stand up gösterisinden eğlenceli yarışmalara kadar her yaşa hitap etmeyi başardı. Alper Bakıner ve Çocuk Korosu, Bayramiç Mini Club, Bayramiç Genç Club, Stand Up Falan ve Tiyatro Prömiyer, performansıyla katılımcılardan büyük ilgi gördü. Yapılan her aktivitede yüzlerce Bayramiçli'yi ağırlayan Özgürlük Parkı, ilçenin eğlence merkezi haline geldi. Yaz sonuna kadar etkinlik takvimi oluşturan belediye; konserler, tiyatrolar, film gösterimleri ve eğlenceli yarışmalarla halkın yaz akşamlarına renk kattı.