Bayramiç’te çocukların 23 Nisan coşkusu

Bayramiç’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel dopdolu bir program hazırlayan Bayramiç Belediyesi, çocuklara muhteşem bir gün yaşattı. Tiyatro, animasyon gösterileri ve mini konserle çocuklar, doyasıya eğlendi.

Bayramiç Belediyesi tarafından Özgürlük Parkı’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hazırlanan etkinliğe çocuklar büyük ilgi gösterdi. Programa katılan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, çocukların bayram sevincine ortak oldu. Çocukların yaşamına güzellik katmanın yarınları da aydınlatacağını vurgulayan Başkan Uygun, "Mutlu çocuklar ve umutlu yarınlar için var gücümüzle çalışıyoruz. Bayramiçli çocuklara özel bir gün yaşattığımıza inanıyorum. Doyasıya eğlenceli bir program oldu" dedi. Etkinlikte çocuklar için Jeli Organizasyon’un şişme oyun parkı, bubble show, bando takımı, sihirbaz gösterileri ve animasyon ekibi yer aldı. Ayrıca Efe Çocuk Tiyatrosu, “Benekli Kelebek” ve  “Bir Çiftlik Masalı” adlı oyunlarıyla çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Programın sonunda çocuk orkestrası muhteşem bir konser verdi. Çocukların konseri ayakta alkışlandı.