Kardeş şehirden maske desteği

Bayramiç Belediyesi'nin kardeş şehri Bursa'nın Nilüfer Belediyesi, Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamındaki çalışmalara destek vermek amacıyla maske gönderdi.

Kardeş şehirlerle ilişkilerine ağırlık veren Bayramiç Belediyesi, bu anlayışın meyvelerini toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz ocak ayında Bursa'nın Nilüfer Belediyesi ile kardeş şehir protokolüne imza atan Bayramiç Belediyesi'ne destek gecikmedi. Koronavirüs salgınıyla mücadelede yaptığı çalışmalarla alkış toplayan Bayramiç Belediyesi'ne, Nilüfer Belediyesi duyarsız kalmadı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bayramiç Belediyesi’ne destek vermek amacıyla maske gönderdi. Kardeş şehirleri Nilüfer’in yaptığı yardımdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Koronavirüse karşı büyük mücadele verdiğimiz şu günlerde bize verdikleri desteklerinden ötürü Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e çok teşekkür ediyorum” dedi.