Yeni meclis salonunda ilk toplantı yapıldı

Bayramiç Belediye Meclisi'nin kasım ayı toplantısının ikinci oturumu, Konak Oteli'nin alt katında yapımı tamamlanan yeni salonda gerçekleşti. Konu hakkında bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Belediye binamızda bulunan toplantı salonumuz, bizlere oldukça küçük geliyordu. Pandemi dönemine geçtiğimizde ise sosyal mesafeyi sağlamak adına meclis toplantılarımızı belediye düğün salonunda yapmak mecburiyetinde kaldık. Şu an her açıdan bizlere uygun bir ortam sağlayan yeni salonumuza geçtik. Salonumuzun mobilyaları, kendi atölyemizde personelimiz tarafından imal edildi ve 15 bin TL'ye mal oldu. Oldukça hesaplı bir meblağ ile çok güzel ve kullanışlı bir salonumuz oldu. Nikah törenlerimizde bundan böyle burada olacaktır. Yeni  salonumuzun ve alınan kararların  ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.