Başkan Uygun'dan 1 Mayıs mesajı

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı. Uygun, “Unutulmamalıdır ki, emek ve emekçiler olmadan gelişme, kalkınma mümkün değildir” dedi.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Güçlü bir ülkenin ancak üreten insanların elinde oluşacağını vurgulayan Uygun; “Bugün başımızı kaldırıp her baktığımız üründe bir alın teri görüyoruz. Büyük holdingler, fabrikalar, tarlalar, firmalar, sokaklar aslında milyonlarca insanın emeğiyle bir araya gelerek var oluyor. Bir ülkenin bu değerlere sahip olmasının en büyük koşulu tabi ki emek verenlerdir. 1 Mayıs renk, din, dil ve ırk ayrımı yapmadan üreten emekçilerin ortak paydasıdır. 1 Mayıs, emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günüdür. Daha eşit, özgür ve emeğe saygılı bir ülke için çalışıyoruz. Emekçilerin teri kurumadan hakkını almasını diliyoruz. Biliyoruz ki emekçinin alın teri, onurudur. Unutulmamalıdır ki, emek ve emekçiler olmadan gelişme, kalkınma mümkün değildir. 1 Mayıs’ın, anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında kutlanmasını diliyorum. Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, tüm emekçi kardeşlerimizin bayramını kutlarım" dedi.