Bayramiç Belediyesi’nden gençlere yeni sürpriz

Gençler için günü birlik deniz gezileri düzenleyen Bayramiç Belediyesi, şimdi de gençleri Çanakkale Aqualand'a götürüyor. Etkinliklerini çeşitlendiren Bayramiç Belediyesi gençlerden övgü alıyor. Bayramiçli gençlere özel, giriş ve yemek ücretlerinin toplam 20 TL olduğu Çanakkale Aqualand'da harika bir gün ziyaretçilerini bekliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Gençlerimizin eğlenceli ve keyifli bir yaz geçirmesini istiyoruz. Bu nedenle etkinliklerimizi çeşitlendiriyoruz. Belediyemiz Halk Masası’na başvuru yapan gençlerimizi kayıt sırasıyla Çanakkale Aqualand'a götüreceğiz. Gençlerimizin keyifli bir zaman geçirmesi amacıyla düzenlediğimiz aquapark programımız, gençlerimizden talep geldiği sürece, yaz boyunca perşembe günleri devam edecek” dedi.