Bayramiç Belediyesi şehir içi ulaşımda deneme seferlerine başladı

Bayramiç Belediyesi bir süredir planladığı şehir içi ulaşıma başladıBayramiç'te önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan şehir içi ulaşım, deneme seferleriyle başladı. Saat 9.30, 12.00, 14.30 ve 17.00'de pazar yeri önünden 7 güzergaha hareket edecek minibüsler, deneme süresince ücretsiz olacak. İlçede ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla düzenlenen seferler, halktan gelen talebe göre kesinliğe kavuşacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Şimdilik deneme sürecindeyiz. Halkımızın bu konuda öneri ve isteklerini dikkatle dinleyip güzergahları, sefer sayıları ve saatlerini netliğe kavuşturacağızŞehir içi ulaşım sayesinde halkımızın rahat etmesini istiyoruz. Biliyoruz ki ulaşım, halkın refahını ve konforunu arttıran en önemli faktörlerin başında gelmektedir. İlçemiz günden güne büyümekte ve gelişmektedir. Bu nedenle toplu ulaşım konusunda ihtiyaç doğduğunu düşündük. İlçemize hayırlı olsun" dedi.