Bayramiç Belediyesi’nden çocukları sevindiren kampanya

Bayramiç Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Kurban Bayramı öncesinde  “Bu bayram bir çocuğu da siz giydirin” kampanyası düzenledi. Hayırseverlerin katılımıyla yapılan kampanya ile 210 çocuğa bayramlık kıyafetleri hediye edildi. Kampanya kapsamında ailelere, ilçe esnafında geçerli olan alışveriş kartı dağıtıldı. Böylece kampanya ile salgın sürecinde sıkıntı yaşayan esnafa da destek olundu. Kampanyaya destek veren tüm hayırseverlere teşekkür eden Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Bayramlar, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı günlerdir. Halkımız bunun en güzel örneğini gösterdi ve kampanyamız büyük ilgi gördü. 210 çocuğa bayramlık kıyafet hediye ettik. Yapılan iyiliğin gizliliğini önemseyerek  alan el ile veren eli buluşturduk. Çocuklarımızın yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.