Başkan Uygun, Zabıta Haftası’nı kutladı

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. yıl dönümü dolayısıyla belediyede görevli zabıta personeline kutlama ziyaretinde bulundu. Zabıta personelinin büyük bir sorumluluğu olduğunu vurgulayan Başkan Uygun, “Zabıta Teşkilatı vatandaşlarımızın huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşamasında her zaman büyük bir paya sahip olmuştur. Gün boyu kesintisiz hizmet veren ve belediyemizin görünen yüzü olma özelliğiyle bizim her yerdeki elimiz, sesimizdir. Zabıtalarımız, vatandaşlarımız ile belediye arasında köprü vazifesi görmektedir. Zorlu ve önemli sorumluklarını fedakarca yerine getiren zabıta personelimizin Zabıta Haftası'nı kutluyor, personelimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.