Bayramiç Üreten Kadınlar Pazarı 1 yaşında

Birinci yılını dolduran Bayramiç Üreten Kadınlar Pazarı; Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, İl Genel Meclis Üyesi Sadık Göğüsgeren ile birlikte pasta kesti.

Bayramiç Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl törenle hizmete açtığı Bayramiç Üreten Kadınlar Pazarı, 1. yılını kutladı. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, İl Genel Meclis Üyesi Sadık Göğüsgeren ve üretici kadınlar; pazarın birinci yılını doldurması onuruna birlikte pasta kesti.  Emeğe, emekçiye, kadın üreticilere her zaman destek vereceklerini vurgulayan Başkan Uygun, “Kaliteli gıdaya ulaşmanın kolay olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu konuyu daha da etkin kılmak adına ilçemiz kadınlarının el emeği ürünlerinin bulunduğu Bayramiç Üreten Kadınlar Pazarı’nı tam bir yıl önce hayata geçirdik. Bu oluşum, yıl içerisinde kendini oldukça geliştirdi. İlçe içinde verdikleri hizmetin yanı sıra dışarıya da açılmaya başladı. Fuarlarda, festivallerde kendini tanıtan Üreten Kadınlar Pazarı, kısa bir süre önce internet satışına da başladı. Günden güne büyüyor, günden güne adını duyuruyor. Biz de sonucu görünce gurur duyuyor, ne kadar doğru bir şey yaptığımızı görüyoruz” dedi.