22 Eylül Kurtuluş Parkı’na büyük ilgi

Bayramiç Belediyesi'nin, geçtiğimiz nisan ayında hizmete açtığı 22 Eylül Kurtuluş Parkı, hem özel günler için hem de günlük dinlenme alanı olarak halkın tercih ettiği bir mekan oldu.

Bayramiç Belediyesi tarafından ilçe emniyet müdürlüğü karşısında hizmete sunulan 22 Eylül Kurtuluş Parkı, hem özel günler için hem de günlük dinlenme alanı olarak halktan beklenen ilgiyi görüyor. Geçtiğimiz nisan ayında açılan 22 Eylül Kurtuluş Parkı, halkın büyük ilgi gösterdiği mekan haline geldi. İlçe emniyet müdürlüğünün karşısında bulunan park, yaz akşamlarının buluşma noktası oldu. Okulların organize ettiği programlar, doğum günleri ve özel kutlamalar için tercih edilen mekan, özellikle ferah ve geniş bir alana sahip olduğu için çocuklu ailelerin rahat ettiği bir özelliğe sahip. İçerisinde aşevi, gelin odası, kafe ve çocuk oyun alanı barındıran 22 Eylül Kurtuluş Parkı, düğün ve nişan organizasyonlarında da konuklarını ağırlamaya başladı.