Türkiye’nin başpehlivanları bir kez daha Bayramiç’e geliyor

2 Ağustos Çarşamba günü Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin üçüncüsünü geçekleştirecek olan Bayramiç Belediyesi, ülkenin birbirinden değerli başpehlivanlarını ağırlayacak.

Bayramiç Belediyesi’nin organizasyonuyla 2 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan 3. Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde ülkemizin ünlü pehlivanları boy gösterecek. Taşıyıcılar kooperatifi önünde yapılacak organizasyona Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek'in yanı sıra İsmail Balaban, Orhan Okulu, Mustafa Taş, Cengizhan Şimşek, Mehmet Yeşil Yeşil, Recep Kara, Osman Aynur, Hasan Zeybek, Mustafa Doğan Özkaya, Hasan Cengiz, Enes Doğan ve birbirinden yiğit pehlivanlar katılacak. Konuyla ilgili bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “İlçemizde, ata sporumuz olan yağlı pehlivan güreşlerini geleneksel hale getirme yolunda sağlam adımlarla ilerliyoruz. Hem gençlerimizi güreş konusunda destekliyor başarılarıyla gurur duyuyoruz hem de ülkenin birbirinden yiğit pehlivanlarını Bayramiç er meydanında çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız organizasyon için gerekli çalışmaları tamamladık. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum ve güreşlere tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.