Bayramiç'te Cem Atılgan başkanlığında ilk meclis toplandı

Bayramiç Belediyesi'nin, yerel seçim sonrası Başkan Hasan Cem Atılgan idaresinde toplanan ilk meclisinde görevlendirmeler yapıldı.

Bayramiç Belediyesi'nin, yerel seçim sonrası ilk meclis toplantısı gerçekleşti. Yeni Başkan Hasan Cem Atılgan idaresindeki ilk meclis toplantısında, meclis katipleri, başkan vekilleri, encümen üyeleri seçimi yapıldı, imar ve bütçe komisyonu belirlendi.
Yapılan oylama sonucunda belediye meclis katipliğine Ufuk Karaoğlu ve Ziya Erol; başkan vekilliğine Çağlar Uygun ve Serdar Demir; belediye encümenine Ufuk Karaoğlu ve Ali Kula; plan ve bütçe komisyonuna Çağlar Uygun, Serdar Demir, Ziya Erol, Aytimur Önder ve Süleyman Yüksel;
İmar komisyonuna Ali Kula, Ufuk Karaoğlu, Özgür Demir, Abdullah Çakır ve Doğan Tuna seçildi. Bunun yanında Doğan Tuna, başkan yardımcısı olarak görevlendirildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Atılgan, "Göreve başlamamızın ardından ilk meclis toplantımızı yaptık. İlçemize hizmet için oldukça heyecanlıyız. Yeni dönemde, meclis üyelerimizle birlikte önemli projelere imza atacağız. Meclisimizin ilçemize hayırlar getirmesini temenni eder, meclis üyelerimize görevlerinde başarılar dileriz" dedi.