Bayramiç Belediyesi’nden yeni tesis

Bayramiç Belediyesi, şehrin merkezinde dağınık bir şekilde  bulunan hizmet birimlerini şehrin dışında tek bir çatı altında topluyor. Çalışmayı yerinde takip eden Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, konuyla ilgili açıklamada bulundu.  Daha düzenli şekilde hizmet vermek ve şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla böyle bir tesis yaptıklarını vurgulayan Başkan Uygun, “Aşevi, fen işleri deposu, temizlik işleri, park bahçeler, su arıza, zabıta deposu, araç bakım deposu, metal ve ahşap atölyesi ile hizmet birimlerinin otoparkını aynı çatı altında toplayacağız. İlçemizin çıkışında Ağaçköy yolunda 1.400  metrekare bir alan üzerinde yaklaşık 2 buçuk milyon TL’ye mal olacak  tesisimizin yapımının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Şu an hizmet birimlerimizin kullandığı alanı ise halkımızın büyük ihtiyaç duyduğu otoparka dönüştüreceğiz. Böylece ilçe trafiğimizi büyük ölçüde rahatlacağız” diye konuştu.