Bayramiç Belediyesi’ne yeni araçlar

Bayramiç Belediyesi araç filosunu büyütmeye devam ediyor. İhtiyaç duyulan birimlerde kullanılmak üzere bünyesine 2 adet çift kabin kasalı pikap, 1 adet tek kabin kasalı pikap ve 3 adet kapalı kasa binek araç kazandıran Bayramiç Belediyesi, hizmet standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. Konuyla ilgili bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Bu yıl hem hibelerle hem de satın alarak araç sayımızda hatırı sayılır bir büyüme gerçekleştirdik. Araç konusunda büyük bir eksikliği gidermiş olduk.  Yeni araçlarımızla planlanan hizmet ve projeler daha etkin şekilde yürütelebileceğiz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek ve görevimizi layığıyla yerine getirmek için gayretle çalışmaya devem edeceğiz. Yeni araçlarımızın ilçemize ve Bayramiç halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.