Bayramiç Belediyesi, ilçeyi dezenfekte etti

Bayramiç Belediyesi, dünya genelinde etkili olan ve ülkemizde çeşitli uygulamalarla önlem alınmaya çalışılan korona virüse karşı, ilçe genelinde dezenfekte çalışması başlattı ve çok sayıda noktayı ilaçladı.

Dünya çapında çok sayıda can alan ve ülkemizde yayılmasının engellenmesi için çeşitli uygulamaların hayata geçirildiği korona virüs ilgili Bayramiç Belediyesi ilçede dezenfekte çalışması yaptı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerleri ayrıntılı bir şekilde temizleyen ve ilaçlayan Bayramiç Belediyesi ekipleri, yoğun bir mesai harcadı. Otogar, çocuk parkları, camiler, duraklar, kamu kurumları ve pazar yerinde dezenfekte çalışması yapan ekipler, sokakları da itfaiye aracıyla yıkadı. Belediye ekiplerinin, talepleri de yerine getirerek istenen alanlarda dezenfekte çalışması yapabileceği öğrenildi. Korona virüs nedeniyle seferberlik başlatan Bayramiç Belediyesi, vatandaşları dikkatli olmaları ve hijyen şartlarına uymaları konusunda uyardı. Temizliğe her zaman dikkat ettiklerini belirten Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, "Dünya çapında yaşanan bir salgınla karşı karşıyayız. Ülkemizin de etkilendiği salgına karşı görevlerimizi yerine getiriyoruz. Belediye olarak hijyen ve temizlik noktasında titiz davranıyor, toplu kullanım alanlarımızı dezenfekte ediyoruz. Bundan sonra da üstümüze düşeni yaparak ilçemizde bulunan risk barındıran alanları ilaçlamaya devam edeceğiz" dedi.